Zoek

TEDU Opleidingen & Brandbeveiliging

Wij zijn Niels Duijzer en Renata de Vries de trotse eigenaren van TEDU Opleidingen.

Wij hebben ruime ervaring in het geven van opleidingen m.b.t. EHBO, BHV, EHBO aan kinderen, Reanimatie & AED, Levensreddend handelen voor de brandweer, instructeurs opleidingen en nog veel meer zorg gerelateerde opleidingen.

Ook voor maatwerktrainingen bent u bij ons aan het juiste adres en dit alles conform de laatst geldende richtlijnen.

Niels heeft een ruim verleden in de acute hulpverlening als ambulanceverpleegkundige en Renata heeft haar sporen verdient als administratief- en organisatietalent in het toerisme. Samen met een groep zéér enthousiaste, professionele en ervaren collega’s verzorgen wij de trainingen zowel op onze eigen les accommodatie te Den Helder als bij u op locatie!

Naast onze opleidingen hebben wij ook een afdeling TEDU Brandbeveiliging. Wij kunnen u ontzorgen in de controle, onderhoud en keuringen van al uw veiligheidsmiddelen.

Wij staan voor professionaliteit, maatwerk, en flexibiliteit, want onze missie is:
onze cursist op een professionele en prettige manier opleiden en begeleiden tot een daadkrachtige hulpverlener, waarbij de cursist centraal staat.

Ons onderwijs stemmen wij af op het niveau van de diverse doelgroepen

Tevens kunnen wij u het juiste advies geven bij de aanschaf van een AED die bij u past! Ook voor al uw EHBO- en brand-artikelen kunt u bij ons terecht.

Bent u op zoek naar een professionele opleider bij u in de buurt, dan bent u bij TEDU Opleidingen aan het juiste adres! Voor informatie sturen wij u graag een vrijblijvende offerte toe.

Hopelijk mogen wij u binnenkort begroeten op één van onze trainingen.

Scroll naar boven