NRR Instructeur Reanimatie & AED

NRR Instructeur BLS/AED worden?

Om reanimatie-opleidingen te mogen geven die door de Nederlandse Reanimatie Raad erkend worden, dient u een speciale opleiding te volgen, bij één van de daartoe gecertificeerde instituten, zoals TEDU-opleidingen.

Tijdens deze cursus worden uw vaardigheden beoordeeld en daar waar nodig is, verbeterd. Naast de reanimatie vaardigheden wordt uitgebreid aandacht besteed aan de didactische principes van het reanimatieonderwijs. Als u de opleiding met succes heeft afgerond, is het mogelijk om aan uw cursisten een NRR-certificaat uit te reiken.

Om toegelaten te worden tot de opleiding dient u aan de juiste voorwaarden te voldoen. De voorwaarden zijn dat u een geldig NRR reanimatie certificaat heeft en in het bezit bent van één van onderstaande kwalificaties.

  • Arts of verpleegkundige of in het bezit van een certificaat van een opleiding in de gezondheidszorg, niveau 4 of 5
  • Student geneeskunde in het bezit van studie voortgang gegevens (i.p.v. propedeuse)
  • Afgeronde 1e of 2e graads lerarenopleiding of hiervoor studerend (tenminste 120 studiepunten behaald)
  • Diploma ambulancechauffeur van de Ambulancezorg Nederland (AZN)
  • Geldig certificaat Instructeur Eerste Hulp (bv. van organisaties als Het Oranje Kruis, NIBHV, Medic First Aid, EFR of DAN)

Na het positief afsluiten van de opleiding bent u Instructeur Kandidaat. U dient dan nog tweemaal onder begeleiding van een ervaren instructeur les te geven. Ook als het tweemaal lesgeven onder begeleiding goed is verlopen, wordt u ingeschreven als volledig instructeur. Vanaf dit moment bent u bevoegd om zelfstandig de cursussen volgens de richtlijnen van de NRR te verzorgen.

Om de status van instructeur geldig te houden dient men elke 2 jaar een Refresher cursus te volgen.

Cursusdata: op aanvraag
Cursusduur: 2 dagen van 9.00 – 16.00/16.30 uur, inclusief examen
Prijs: €465,00 p.p. excl. 21% btw
Inclusief: NRR Certificaat, koffie/thee/koek, lunch en alle lesmaterialen

WILT U EEN CURSUS BIJ ONS VOLGEN?

Stuur ons een mail om u aan te melden.

basis-cursus-instructeur-pbls

Basis cursus NRR Instructeur PBLS

Wanneer u ook onderwijs wil geven in kinderreanimatie dient u een speciale opleiding te volgen voor PBLS-instructeur. In deze opleiding wordt speciaal aandacht besteed aan de oorzaken van een hartstilstand bij (jonge) kinderen en de vaardigheden die bij PBLS van toepassing zijn.

Na het positief afsluiten van de opleiding bent u Instructeur Kandidaat. U dient dan nog tweemaal onder begeleiding van een ervaren instructeur les te geven. Als het tweemaal lesgeven onder begeleiding goed is verlopen, wordt u ingeschreven als volledig instructeur. Vanaf dit moment bent u bevoegd om zelfstandig de cursussen volgens de richtlijnen van de NRR te verzorgen.

Als u al volwaardig BLS-instructeur bent, kunt u een verkorte opleiding tot PBLS-instructeur volgen. Wanneer u deze opleiding met succes heeft afgerond, hoeft u maar 1 keer als kandidaat-instructeur succesvol onder begeleiding les te geven alvorens u als volwaardig instructeur wordt geregistreerd.

Om de status van instructeur geldig te houden, dient u elke 2 jaar een Refresher cursus te volgen.

Cursusdata: op aanvraag
Cursusduur: 1 dag van 9.00 – 16.00/16.30 uur, inclusief examen
Prijs: €149,00 p.p. excl. 21% btw
Inclusief: NRR Certificaat, koffie/thee/koek, lunch en alle lesmaterialen

Herhalingscursus NRR Instructeur BLS & AED

Om uw instructeurs certificaat van de NRR geldig te houden verzorgen wij herhalingscursussen. Deze cursussen worden gegeven conform de laatste richtlijnen van de NRR en zo gegeven dat u uw vaardigheden en skills weer kunt opfrissen.

Na het doorlopen van het programma en het behalen van de competenties wordt uw NRR instructeurs certificaat weer voor twee jaar verlengd in het CMS.

Cursusdata: op aanvraag/zie cursusagenda
Cursusduur: 1 dagdeel
Prijs: €129,50 p.p. excl. 21% btw
Inclusief: NRR Certificaat, koffie/thee/koek en alle lesmaterialen

herhalingscursus-instructeur-reanimatie-aed
reanimeren-aed

Herhalingscursus NRR Instructeurs BLS/AED & PBLS

Om uw instructeurscertificaat van de NRR geldig te houden verzorgen wij herhalingscursussen. Deze cursussen worden gegeven conform de laatste richtlijnen van de NRR en zo gegeven dat u uw vaardigheden en skills weer kunt opfrissen.

Na het doorlopen van het programma en het behalen van de competenties wordt uw NRR instructeurs certificaat weer voor twee jaar verlengd in het CMS.

Cursusdata: op aanvraag/zie cursusagenda
Cursusduur: 1 dag van 9.00 – 16.00/16.30 uur, inclusief examen
Prijs: €172,50 p.p. excl. 21% btw
Inclusief: NRR Certificaat, koffie/thee/koek, lunch en alle lesmaterialen